Goojedaag dagactiviteit Maandag

Maandag 14 mei 2018 - 10:00 tot 16:00 uur (Wekelijkse activiteit)

Goed uw dag doorbrengen, samen met anderen, in een prettige ambiance vol activiteiten of juist in alle rust? Dat kan bij onze Goojedaag, de dagbesteding van ’t Paradies. Iedere maandag en woensdag, van 10.00 – 16.00 uur, bent u welkom. In ’t Paradies en het naast gelegen zorgcentrum Proteion RCG, worden diverse activiteiten georganiseerd, waar u, indien deze binnen uw interesse vallen, kunt aansluiten. Bij Goojedaag zelf worden ook activiteiten aangeboden, waar u aan kan, maar niet hoeft deel te nemen.

Voor wie is het?
Goojedaag is voor alle in meer of mindere mate kwetsbare senioren uit Roermond en omgeving die op een ongedwongen en informele manier samen met anderen de dag door willen brengen. Niet thuis zitten, maar er uit, onder de mensen. U heeft geen indicatie nodig, iedereen is van harte welkom.

Wat kost het?
Een bezoek aan Goojedaag kost per dag € 10. Hierbij is koffie en thee inbegrepen, en een twee gangen maaltijd, die gezamenlijk genuttigd wordt in restaurant Da Vita. Heeft u een zorgvraag? Dan is een eventuele extra bijdrage, afhankelijk van uw indicatie en zorgverlener, nodig. Voor een bijzondere activiteit kan een extra bijdrage gevraagd worden, maar dat is altijd in overleg met u.

Wat maakt Goojedaag bijzonder?
Goojedaag is gericht op u als individu. U bent thuis bij Goojedaag en bepaalt uw eigen programma. Als onderdeel van ’t Paradies wordt Goojedaag begeleid door vrijwilligers. Met Proteion RCG is er een nauwe samenwerking, waardoor een constante uitwisseling van professionaliteit in activiteiten en zorg is gegarandeerd.

Kosten: € 10,00