Sfeer gesprekken

Maandag 11 februari 2019 - 20:00 tot 21:30 uur (Eenmalige activiteit)

Sfeergesprek in Roermond over ‘STILTE’
Roermond – Op maandag 17  Ijni organiseren vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap, plaats voor religieus-humanistische zingebij ’t Paradies aan de Munsterstraat 61 te Roermond om 20.00 uur Het Sfeergesprek over “Durf jij de STILTE nog op te zoeken?”. Belangstellenden kunnen aan Het Sfeergesprek deelnemen of alleen komen luisteren. Bijwonen van Het Sfeergesprek is VRIJ TOEGANKELIJK , het gesprek duurt tot 21.30 uur. 
Durf je de stilte nog op te zoeken? In ons huidige leven is het druk, druk, druk. Muziek, pratende mensen, kinderen om je heen, verkeer, Social media …. noem maar op. We hebben amper tijd voor ons zelf. Er moet aan zoveel worden beantwoord! Hoe doorbreek je dat? Is het nodig om eens stil te zijn? En wat betekent dan stilte voor jou? Hierover willen we graag in gesprek gaan met elkaar. Je bent van harte welkom om mee te praten, maar alleen komen luisteren mag ook!
‘Het Sfeergesprek’ is een initiatief om mensen te inspireren hun eigen antwoord op levensvragen te zoeken. Het brengt mensen samen die o.l.v. een gespreksleider van gedachten willen wisselen over levenssituaties. Zie ook de website www.vindhetantwoordinjezelf.nl  Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan via Facebook Het Sfeergesprek – Limburg, sfeergesprekkenlimburg@gmail.com of Jos van den Heuvel 06-21802806.

 

Terug naar het overzicht ›

Sfeer gesprekken

Contactpersoon

Dhr. Jos van den Heuvel
Telefoonnummer: 06-21802806
E-mailadres: info@paradiesroermond.nl