U bent hier: Nieuws
foyerBiljartGrand Café

Wij komen naar u toe, u ook naar ons? vrijdag 29 maart

Wij komen naar u toe, u ook naar ons?

De komende maanden presenteren vier Roermondse vrijwilligersorganisaties zich op de weekmarkten in Roermond. Dit doen zij onder het motto: ‘Wij komen naar u toe, u ook naar ons?’. Doel is om de organisaties en hun werk bekendheid te geven en vrijwilligers te werven. De organisaties staan met een bus elke week op de markt. Met een kopje koffie ontvangen zij geïnteresseerden voor een praatje. Bij slecht weer gebeurt dit in de bus. Het 1ste marktbezoek is op 3 april a.s. op de Woensdagmarkt Munsterplein Roermond. Vervolgens zal iedere week een markt bezocht worden. Afwisselend Munsterplein (woensdag) Donderberg (Vrijdag) Marktplein Roermond (Zaterdag) Voor nadere details: Zie de websites van de organisaties.

De vier organisaties lijken sterk op elkaar. Ze drijven alle vier op vrijwilligers en werken voor een bepaalde doelgroep. Ontmoeten en zorgen voor elkaar zijn belangrijke overeenkomsten in hun werk. De Boodschappen Plus Bus richt de aandacht op eenzaamheid. Zij maken kleine uitstapjes en doen ook boodschappen ritten in en buiten Roermond. Maximina is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die daar actief bezig zijn of werken aan hun ontwikkeling. En ’t Paradies is een centrum voor jonge en oudere senioren met allerlei recreatieve, culturele en informatieve activiteiten. Ten slotte is het Toon Hermans Huis een inloophuis voor mensen – jong en oud – die met kanker worden geconfronteerd en/of in hun naaste omgeving.

Muziekale middag met Suzan Seegers vrijdag 22 februari

Muziekale middag met Suzan Seegers

Suzan Seegers verzorgt zondag 19 mei om 14.00 uur een middagvoorstelling in 't Paradies.

Suzan Seegers biedt Sprankelend Topamusement, van Kleinkunst tot knallende pop.  Gepaard met een dijk van een stem, raakt ze keer op keer de harten van haar publiek. Suus maakte de laatste jaren vier One-woman shows die met succes langs de Nederlandse theaters reisde. Maar u kent haar ook van hoofdrollen in musicals en het alom bekende ‘Op zoek naar Evita’. Inmiddels is deze Limburgse Kleinkunstzangeres dat alles overstegen en heeft ze zich op velerlei vlakken ontwikkeld als een Multitalent. In deze middagvoorstelling brengt Suus gevoelig mooie luisterliedjes ten gehore. Samen met haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk zorgt ze voor een fantastische muzikale middag, waarbij de liedjes van Toon Hermans en Annie MG Schmidt NIET zullen ontbreken!

UITVERKOCHT!!!!!!!!!!!!!!!

Start nieuwe zesdelige iPad cursus maandag 7 januari

Start nieuwe zesdelige iPad cursus

Binnenkort start onder leiding van Bernard Stouten weer een zesdelige iPad cursus.
De kosten zijn € 75,00 p.p. voor de hele cursus en u dient in het bezit te zijn van een iPad (Apple) die u tijdens de  cursus gebruikt.

Voor alle informatie kunt u contact opnemen met:
Mary Schilders
Coördinator activiteiten.
Tel. 0475 520 823  of 0475 47 00 47.

Het Koor voor Stem en Geheugen donderdag 11 oktober 2018

Het Koor voor Stem en Geheugen

Zingen geeft plezier, Zingen verbroedert, Zingen maakt herinneringen levend. Samenzingen zorgt voor verbindingen, raakt emoties, Samen zingen draagt bij tot de algemene kwaliteit van het leven.Samen zingen draagt eraan bij dat mensen met dementie én hun familie en mantelzorgers een sociale contex behouden. Er zijn zovele redenen om te zingen, om sámen te zingen. Juist voor mensen die worden geconfronteerd met de vervelende gevolgen van dementie. Want om de een of andere reden kun je je met zingen makkelijker uiten dan met spreken. Daarom is in Roermond het iniatief genomen voor "Het koor voor Stem en Geheugen".

Elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. De muzikale leiding is in handen van muziektherapeut Lisbeth van den Essen-Cox.
De kosten bedragen € 12.50 per maand.

Aanmelden kan via 0475-535209 of via info@logopedica.nl

Happy Hour maandag 6 november 2017

Happy Hour

Beleef het in ‘t Paradies..... 
Iedere laatste vrijdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur in een ongedwongen sfeer gezellig nagenieten van de belevenissen van de week. De betaling van de consumpties geschiedt met speciale Happy Hour consumptiebonnen die voor ieder Happy Hour geldig zijn: 4 bonnen voor € 6,-.

Voor vaste bezoekers, toevallige passanten, wandelaars, vrijwilligers, Roermondenaren en Limburgers, voor iedereen. Sterke verhalen, plaatselijke nieuwigheden of Paradiesnieuws en meer onderwerpen komen wellicht aan bod.  Voor de lekkere trek: 't Paradies heeft diverse snacks.