U bent hier: Nieuws
Duim opExpositieBiljartParadiesGrand CaféGrand Café

Cabaret- en liedjesprogramma over Toon Hermans in 't Paradies dinsdag 3 juli

Cabaret- en liedjesprogramma over Toon Hermans in 't Paradies

Zondag 23 september is er een geweldige middag- én avondvoorstelling in ’t Paradies met cabaret en liedjes van Toon Hermans. Dat de mensen nog altijd van Toon Hermans houden wordt eens te meer duidelijk gemaakt in deze speciaal voor ‘t Paradies gemaakte voorstelling.
Hierin delen Toons zoon Maurice, de Limburgse bariton Math Dirks, de zangeressen Dyanne Sleijpen ('s middags), Sanne-Gloria Verboom ('s avonds) en pianist Toon Konings een liedjesprogramma en herinneringen met het publiek, aan de man die liefde en geluk als engagement voerde in zijn eigen theatercarrière.
Verdere informatie is binnenkort beschikbaar. Tevens waar en wanneer u de toegangskaarten kunt kopen.

 

 

Happy Hour maandag 6 november 2017

Happy Hour

Beleef het in ‘t Paradies..... 
Iedere laatste vrijdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur in een ongedwongen sfeer gezellig nagenieten van de belevenissen van de week. De betaling van de consumpties geschiedt met speciale Happy Hour consumptiebonnen die voor ieder Happy Hour geldig zijn: 4 bonnen voor € 5,-.


Voor vaste bezoekers, toevallige passanten, wandelaars, vrijwilligers, Roermondenaren en Limburgers, voor iedereen. Sterke verhalen, plaatselijke nieuwigheden of Paradiesnieuws en meer onderwerpen komen wellicht aan bod.  Voor de lekkere trek: een kleine snack of bitterballen.

In de maanden juli en augustus is vanwege vakanties GEEN Happy Hour

Klokken Spreekuur donderdag 14 september 2017

Klokken Spreekuur

Heeft u een klok, uurwerk of horloge dat gerepareerd of gerestaureerd moet worden? Een uniek exemplaar, een waardevolle herinnering? Maar weet u niet hoe, waar, en wat het zal kosten? Kom vrijblijvend binnen bij 't Paradies en ga in gesprek met Lei Wolters. Hij kan u adviseren.

Iedere laatste woensdag van de maand, vanaf 14.00 uur. 

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers woensdag 28 juni 2017

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers die ons een dagdeel of enkele uren willen helpen 't Paradies en haar activiteiten verder uit te bouwen. Wij willen graag een warme plek zijn voor bezoekers en vrijwilligers. En daarbij bent u van harte welkom.

Mogelijke functies:

  • begeleider Goojedaag, onze dagbesteding (Goojedaag, huiskamer, MBvO speciaal)
  • gastheer/gastvrouw
  • buffetmedewerker
  • beheerders
  • receptiemedewerkers
  • deelnemer aan onze cultuur- en activiteiten werkgroep

Interesse? Neem contact op met Mary Schilders, 0475 - 470047.

Goojedaag woensdag 1 maart 2017

Goojedaag

Dagactiviteit Goojedaag opent ook op maandag haar deuren. Kom gerust een keer kennis maken.

Goed uw dag doorbrengen, samen met anderen, in een prettige ambiance vol activiteiten of juist in alle rust? Dat kan bij onze Goojedaag, de dagbesteding van ’t Paradies. Iedere maandag en woensdag, van 10.00 – 16.00 uur, bent u welkom. In ’t Paradies en het naast gelegen zorgcentrum Proteion RCG, worden diverse activiteiten georganiseerd, waar u, indien deze binnen uw interesse vallen, kunt aansluiten. Bij Goojedaag zelf worden ook activiteiten aangeboden, waar u aan kan, maar niet hoeft deel te nemen.

Voor wie is het?
Goojedaag is voor alle in meer of mindere mate kwetsbare senioren uit Roermond en omgeving die op een ongedwongen en informele manier samen met anderen de dag door willen brengen. Niet thuis zitten, maar er uit, onder de mensen. U heeft geen indicatie nodig, iedereen is van harte welkom.

Wat kost het?
Een bezoek aan Goojedaag kost per dag € 10. Hierbij is koffie en thee inbegrepen, en een twee gangen maaltijd, die gezamenlijk genuttigd wordt in restaurant Da Vita. Heeft u een zorgvraag? Dan is een eventuele extra bijdrage, afhankelijk van uw indicatie en zorgverlener, nodig. Voor een bijzondere activiteit kan een extra bijdrage gevraagd worden, maar dat is altijd in overleg met u.

Wat maakt Goojedaag bijzonder?
Goojedaag is gericht op u als individu. U bent thuis bij Goojedaag en bepaalt uw eigen programma. Als onderdeel van ’t Paradies wordt Goojedaag begeleid door vrijwilligers. Met Proteion RCG is er een nauwe samenwerking, waardoor een constante uitwisseling van professionaliteit in activiteiten en zorg is gegarandeerd.