U bent hier: Nieuws
Duim opParadiesKoersbalschakenfoto

Activiteiten begin 2018 maandag 11 december 2017

Dansmiddag
Elke zaterdagmiddag is in ’t Paradies vanaf 14.00 uur een muziekmiddag met bekende Limburgse artiesten, zoals Sef Beeren, Johan Smit, Jan Fermont, Peter Gerts of Jan van Kempen.

 Alleen is ook niet alles!
Dan is het Huiskamerproject, Goojedaag of ‘Meer bewegen voor ouderen  met een fysieke of geestelijke beperking’ iets voor u.

Lezing door John Vaessen

Roermond Frontstad

Van september 1944 tot maart 1945 was Roermond frontstad. De executies van Roermondse onderduikers met Kerstmis 1944, het wegvoeren van ruim 2700 mannen op 30 december naar Duitsland, de evacuaties van een groot deel van de Roermondse bevolking in januari en februari 1945 en uiteindelijk de bevrijding op 1 maart zijn onder meer onderdeel van een presentatie die op dinsdag 1 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur gegeven wordt door John Vaessen, auteur van het boek ‘Dood, maar niet vergeten’ in MFC ’t Paradies. De toegang bedraagt 3,00 euro.

 

De Qwasten maandag 11 december 2017

De Qwasten

't Paradies stelt haar gangen ter beschikking aan kunstenaars die hun werken aan het grote publiek willen laten zien.

Op dit moment exposeert schilderscollectief Qwasten haar werken. Dit collectief bestaat uit vier personen die wekelijks samen schilderen in hun atelier te Haelen:

Wilma Meens
Jac Smeets
Dick Vermeer
Riet Looze

Kom gerust een kijkje nemen.

Happy Hour maandag 6 november 2017

Happy Hour

Beleef het in ‘t Paradies..... 
Iedere laatste vrijdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur in een ongedwongen sfeer gezellig nagenieten van de belevenissen van de week. De betaling van de consumpties geschiedt met speciale Happy Hour consumptiebonnen die voor ieder Happy Hour geldig zijn: 4 bonnen voor € 5,-.


Voor vaste bezoekers, toevallige passanten, wandelaars, vrijwilligers, Roermondenaren en Limburgers, voor iedereen. Sterke verhalen, plaatselijke nieuwigheden of Paradiesnieuws en meer onderwerpen komen wellicht aan bod.  Voor de lekkere trek: een kleine snack of bitterballen.

Klokken Spreekuur donderdag 14 september 2017

Klokken Spreekuur

Heeft u een klok, uurwerk of horloge dat gerepareerd of gerestaureerd moet worden? Een uniek exemplaar, een waardevolle herinnering? Maar weet u niet hoe, waar, en wat het zal kosten? Kom vrijblijvend binnen bij 't Paradies en ga in gesprek met Lei Wolters. Hij kan u adviseren.

Iedere laatste woensdag van de maand, vanaf 14.00 uur. 

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers woensdag 28 juni 2017

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers die ons een dagdeel of enkele uren willen helpen 't Paradies en haar activiteiten verder uit te bouwen. Wij willen graag een warme plek zijn voor bezoekers en vrijwilligers. En daarbij bent u van harte welkom.

Mogelijke functies:

  • begeleider Goojedaag, onze dagbesteding (Goojedaag, huiskamer, MBvO speciaal)
  • gastheer/gastvrouw
  • buffetmedewerker
  • beheerders
  • receptiemedewerkers
  • deelnemer aan onze cultuur- en activiteiten werkgroep

Interesse? Neem contact op met Mary Schilders, 0475 - 470047.