U bent hier: Nieuws
Duim opExpositieBiljartParadiesGrand CaféGrand Café

Expositie in de gangen van 't Paradies door Briggitte Sarton maandag 14 mei

Expositie in de gangen van 't Paradies door Briggitte Sarton

't Paradies stelt haar gangen ter beschikking aan kunstenaars die hun werken aan het grote publiek willen laten zien. Brigitte Sarton exposeert tot 15 augustus haar werken. Kom gerust een kijkje nemen.
Tekenen en schilderen heeft altijd mijn aandacht gehad.
Ik 1987 begonnen bij Hèlen Brouns met cursus tekenen en schilderen in verschillende technieken. Van meerdere gastdocenten les gehad en daardoor mijn technieken uitgebreid. Vanaf 19997 bij stichting Vogelvrij geschilderd en o.a. geëxposeerd bij de Biënnale in de oude kazerne, in de “Steenen Trappen” en in het Outletcentrum in Roermond. In 2011 weer les gaan nemen bij Hèlen Brouns om nog meer te leren abstraheren, omdat mij dat erg boeit. Ik schilder vanuit emotie en als ik bezig ben kan ik de tijd helemaal vergeten. De expositie bestaat uit een overzicht van mijn werk, waarin mijn proces van abstraheren zichtbaar is.
Brigitte Sarton
Nicolaas Biesenstraat 22
6043  AN Roermond
0475-338318
brigittesarton@hotmail.com

Activiteiten 2018 maandag 11 december 2017

Dansmiddag
Elke zaterdagmiddag is in ’t Paradies vanaf 14.00 uur een muziekmiddag met bekende Limburgse artiesten, zoals Sef Beeren, Johan Smit, Jan Fermont, Peter Gerts of Jan van Kempen.

Alleen is ook niet alles!
Dan is het Huiskamerproject, Goojedaag of ‘Meer bewegen voor ouderen  met een fysieke of geestelijke beperking’ iets voor u.

Happy Hour maandag 6 november 2017

Happy Hour

Beleef het in ‘t Paradies..... 
Iedere laatste vrijdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur in een ongedwongen sfeer gezellig nagenieten van de belevenissen van de week. De betaling van de consumpties geschiedt met speciale Happy Hour consumptiebonnen die voor ieder Happy Hour geldig zijn: 4 bonnen voor € 5,-.


Voor vaste bezoekers, toevallige passanten, wandelaars, vrijwilligers, Roermondenaren en Limburgers, voor iedereen. Sterke verhalen, plaatselijke nieuwigheden of Paradiesnieuws en meer onderwerpen komen wellicht aan bod.  Voor de lekkere trek: een kleine snack of bitterballen.

Klokken Spreekuur donderdag 14 september 2017

Klokken Spreekuur

Heeft u een klok, uurwerk of horloge dat gerepareerd of gerestaureerd moet worden? Een uniek exemplaar, een waardevolle herinnering? Maar weet u niet hoe, waar, en wat het zal kosten? Kom vrijblijvend binnen bij 't Paradies en ga in gesprek met Lei Wolters. Hij kan u adviseren.

Iedere laatste woensdag van de maand, vanaf 14.00 uur. 

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers woensdag 28 juni 2017

Wij zoeken enthousiaste en betrokken vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers die ons een dagdeel of enkele uren willen helpen 't Paradies en haar activiteiten verder uit te bouwen. Wij willen graag een warme plek zijn voor bezoekers en vrijwilligers. En daarbij bent u van harte welkom.

Mogelijke functies:

  • begeleider Goojedaag, onze dagbesteding (Goojedaag, huiskamer, MBvO speciaal)
  • gastheer/gastvrouw
  • buffetmedewerker
  • beheerders
  • receptiemedewerkers
  • deelnemer aan onze cultuur- en activiteiten werkgroep

Interesse? Neem contact op met Mary Schilders, 0475 - 470047.