U bent hier: NieuwsEven voorstellen
foyerBiljartGrand CaféDuim op

Even voorstellen donderdag 1 november

Beste lezer,

moniquelindersSOp 19 december geef ik  in ’t Paradies een kunsthistorische lezing over gebruiken rondom Kerstmis. Vervolgens start ik daar in  januari 2019 met een cursus over beroemde kunstenaars(echt)paren. Omdat het de eerste keer is dat ik in ‘t Paradies werkzaam ben, wil ik mij graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Monique Linders. Ik heb kunstgeschiedenis en archeologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en het N.I.K.I. te Florence. Na mijn doctoraal heb ik ook een onderwijsbevoegdheid geschiedenis behaald. Vanaf 1989 organiseer ik met mijn bedrijf ‘Kunstzin’ cursussen, lezingen en excursies. Ik wil mijn liefde voor kunst graag met u delen, want kunst maakt de wereld mooier.
Mijn verhalen en presentaties zijn heel persoonlijk en mijn beeldmateriaal heb ik met veel zorg samengesteld. Aan de hand van 'sprekende' visuele voorbeelden ga ik in op hoe u kunt kijken naar kunst. Hierbij besteed ik veel aandacht aan details. Zo kunt u een kunstwerk op een nieuwe manier ontdekken en ervaren. De schoonheid van vele delicate details zal u bijblijven. U gaat naar huis met een geheel nieuwe ervaring en ik hoop dat geënthousiasmeerd bent voor de vele prachtige kunstwerken die de revue passeerden.
Ik zie u graag op 19 december!

Met vriendelijke groet,
Monique Linders

Meer informatie vindt u op mijn website of via de Facebookpagina’s van mijn onderneming.
De flyer over de Kunsthistorische lezing staat HIER
De flyer over de Cursus Kunstgeschiedenis 'Liefde en kunst' staat HIER