Meer Bewegen voor Ouderen Speciaal

Dinsdag 6 april 2021 - 14:00 tot 16:00 uur (Wekelijkse activiteit)

MBvO Speciaal, Meer Bewegen Voor Ouderen, is speciaal gericht op ouderen met een fysieke of verstandelijke beperking. Iedere dinsdagmiddag is er een speciale en warme middag waarbij vooral het welzijn van onze bezoekers centraal staat. Iedere dinsdagmiddag bent u van harte welkom. De middag start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Wat wordt er gedaan?
De middag wordt ingevuld door samen bij een kopje koffie of thee de dagdagelijkse dingen door te nemen en een ontspanningsmoment in de vorm van een les. Deze beweging- of yogales vindt veelal plaats vanaf de stoel. Er zijn spierversterkende oefeningen aangevuld met ontspanning- en ademhalingsoefeningen; gewrichten worden “losmaakt” en men leert spierspanningen meer en meer los te laten.

Wie verzorgt deze middag?
Deze activiteit wordt verzorgd door AnneMarie Stultiëns. Ze is een ervaren yoga- en gymdocente en zij wordt hierbij ondersteund door 2 enthousiaste vrijwilligers. In de les wordt er rekening gehouden met uw fysieke mogelijkheden. De begeleiders richten zich op meerdere beweging- en ontspanningsmethoden en hanteren binnen de groep een individuele benadering.

Wat kost het?
De kosten voor deelname zijn € 15,00 per maand, inclusief koffie of thee!

Kosten: € 15,00 Prijs is per maand, inclusief koffie of thee